Zāģeri, viesu nams

Apraksts

Viesu nams "Zāģeri" atrodas ~7 km attālumā no Kuldīgas. 

PIEDĀVĀJUMI:

Numuriņi :

Single (vienvietīgs 1) 30.00 EUR (V-IX), 25.00 EUR (X-IV)

Twin (divvietīgs – atsevišķas gultas 1+1) 35.00 EUR (V-IX), 30.00 EUR (X-IV)

Double (divvietīgs - viena gulta 2) 35.00 EUR (V-IX), 30.00 EUR (X-IV)

Triple (3) 45.00 EUR (V-IX), 40.00 EUR (X-IV) 

Family (2+2) 50.00 EUR (V-IX), 45.00 EUR (X-IV) 

Guļamzāle (15) 10.00 EUR no cilvēka

Papildus gulta numurā (ja iespējams izvietot) 10 EUR

(Pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem)

Banketu zāle mazā  1. -  60.00 EUR 6 stundas, katra nākamā stunda 15.00 EUR

Banketu zāle lielā 2. -  180.00 EUR 8 stundas, katra nākamā stunda 15.00 EUR

Pirts ar kamīnzāli (līdz 20 cilvēkiem)2 stundas 50.00 EUR, katra nākamā stunda 10.00 EUR (Patreiz nav pieejama)

ATLAIDES!!!

  • Ja viesi nakšņo, zālēm un pirtij atlaides
  • Uzturoties ilgāk par 4 dienām
  • Ja izīrē visu ēku

Mājlopu apskate( zirgi, gotiņas, aitas un jēriņi, kazlēni) Saimniecības apskate un lopiņu apmīļošana, fotografēšanās 3,00 EUR no personas

Zirgu izjādes laukumā 10,00 EUR/h vai 2,00 EUR aplis vedot pavadā

Telts vieta (duša, WC viesu namā) 4,00 EUR no personas

Makšķerēšanas iespējas, dīķis ar pludmali, piknika vieta, aktivitāšu laukums

Bezmaksas autostāvvieta un velosipēdu novietne

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 125911
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 709158
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Kļava
    KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
    Gamma-Serviss, SIA
    Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
    Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
    Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
    VI&P, metālapstrāde
    VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
    Marteks noma, autoserviss
    Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
    Paradīzes, viesu nams
    Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
    KMH kvadraciklu un motociklu noma
    KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
    K-masti.lv, SIA
    K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
    Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
    Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma